To je to što me zanima!

Samo u 24sata: Igraj i osvoji senzacionalnu Hyundai Konu

Uz 10 kupona osvojite automobila iz snova. Od 12. do 23. ožujka iz 24sata izrezujte deset redovnih i dva joker kupona te sudjelujte u senzacionalnoj nagradnoj igri ‘Osvoji Hyundai Konu’
Vidi originalni članak

I dalje dijelimo senzacionalne automobile! Od 12. do 23. ožujka iz 24sata izrezujte kupone za nagradnu igru, ispunite ih i pošaljite te možda baš vi osvojite genijalni novi SUV Hyundai Konu.

Hyundai Kona je rijetko ozbiljan i kompletan mali SUV. Za razliku od većine konkurenata, nudi i pogon na sve kotače, ima najnapredniji ovjes, a uz sve to je i vrlo maštovit te originalan auto. Ovo je trenutačno najbolji vozački automobil u klasi s odličnim ovjesom, vrlo izravnim upravljačem i gotovo nikakvim naginjanjem u zavojima.

Početak nagradne igre “Osvoji Hyundai Konu” je u ponedjeljak, 12. ožujka 2018., kad će u svakom primjerku nacionalnog izdanja 24sata biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru. Od 12. 3. (ponedjeljak) do 21. 3. (srijeda) svaki dan u 24sata objavljujemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona.

Dana 22. 3. i 23. 3. 2018. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Hyundai Konu”.

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do srijede, 4. travnja 2018.

Idi na 24sata