To je to što me zanima!

Sarajlija curi kupio auto, a ona u njemu 'provozala' - drugog

Protiv ljubomornog Sarajlije policija je pokrenula prijavu zbog nanošenja materijalne štete i ugrožavanja sigurnosti u prometu nakon što je gradom 'ganjao' djevojku...
Vidi originalni članak

Mladić koji je u ponedjeljak 'ludovao' ulicama Sarajeva je Muhamed B., muškarac koji je u preljubu uhvatio djevojku i nakon toga doživio živčani slom, doznaje Dnevni avaz

Najvjerojatnije inspiriran Vin Dieselom i ekipom iz Brzih i žestokih, Muhamed je krenuo u potjeru za nevjernom Sanelom H. te njenim ljubavnikom Anesom S. S obzirom da ih nije uspijevao dostići, Muhamed je u tim trenucima vjerojatno prvi puta požalio što je dragoj kupio baš skupocjeni Audi.

Osim što je bio sporiji, Muhamed je u žaru potjere svojim Touaregom uspio oštetiti nekoliko vozila diljem grada. Na kraju ga je blokirala policija te ga odvela u policijsku stanicu. 

Tamo je priznao da je pred kuću svoje djevojke došao nakon što mu se satima nije javljala na mobitel. Tamo ju je pak zatekao u zagrljaju nepoznatog muškarca i to u automobilu koji joj je nedavno kupio. 

Sljedećoj će vjerojatno kupiti Nissan Micru. Što je sigurno, sigurno je. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Nik Čulibrk 13.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • prestige1 08.05.2015.

    uvijek su bili naivni!

  • zgja 07.05.2015.

    mali uči na vlastitim greškama aaaaaaaaaaaaaahahahha go girl!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare