To je to što me zanima!

Saznajte tko je snimio najbolji video i osvojio e-bike

U lipnju su nam stizale vaše video snimke, a najbolji video prema odabiru naše redakcije snimio je Vanja Rehak koji se provozao svojim biciklom ni manje ni više nego - u moru.
Vidi originalni članak

Vanja Rehak svojim je biciklom uronio u more pa se sat vremena vozio dnom na Malom Lošinju. Zbog originalnosti i neobičnosti ove ideje, osvojio nas je i tako si osigurao električni bicikl – fantastični e-bike Apache Energy 20''. Njegov video objavili smo u vijestima 15.lipnja, a možete ih pogledati ovdje.

Čestitamo Vanji i želimo mu mnogo uzbudljivih avantura na novom biciklu. 


O nagradnom natječaju

U lipnju smo prikupljali vaše autorske snimke. Svaki objavljeni video u našim online video vijestima novčano smo nagradili, a najbolji od njih snimio je Vanja te tako osvojio glavnu nagradu – električni bicikl.

Još jednom ste potvrdili da su naši čitatelji najbolji reporteri! Zahvaljujemo svima koji su se potrudili i slali svoje snimke. Zato vas pozivamo da to činite i dalje jer vas nastavljamo novčano nagrađivati iznosima od 100 do 1000 kn za snimke koje objavimo u video vijestima.

Šaljite nam svoje materijale na broj 099 224 24 24, koji koristimo za Viber i Whatsapp poruke. Možete ga poslati i na email reporter@24sata.hr, preko aplikacije na stranici www.24sata.hr, putem www.facebook.com/24sata ili putem Twittera na @24sata_HR . Ako imate pitanja, možete nam se javiti na broj 01/ 24 24 242 ili nas kontaktirati MMS-om na broj 099/224-2424. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare