To je to što me zanima!

Schwarzenegger nabavio tenk i gazio sve što je oduvijek htio

Ako ste mislili da nikad nećete vidjeti sretniju osobu u tenku od poručnika Grubera, e pa prevarili ste se. Arnolda Schwarzeneggera oklopno je vozilo još više razveselilo
Vidi originalni članak

Schwarzenegger je nabavio M47 Patton te s njim stao gaziti sve što je oduvijek htio, a entuzijazam s kojim je vozio tenk nadmašio je i onaj spomenutog pukovnika Huberta Grubera iz legendarne serije 'Allo, 'Allo!

Što je to sve stradalo ispod grdosije teške 46 tona vidjet ćete u videu, no prije nego što ga pokrenete dužni smo vam objasniti da čuveni glumac nije izgubio razum.

Video je snimio iz humanitarnih razloga na nagovor korisnika društvene mreže Reddit, a u želji da privuče još više ljudi koji će financirati njegovu kampanju.

Popularni Arnie, naime, želi mnogobrojnoj djeci omogućiti izvanškolske aktivnosti kako bi ih maknuo s ulica i smanjio stopu kriminala. 

Pa ako ste oduvijek maštali o tome da uz Schwarzeneggera gazite sve što vas je volja, prijavite se na ovu adresu jer će nekome od sretnika upravo to biti omogućeno. Dapače, imat će priliku i podići koji uteg, zapalite s 'legendom' cigaru...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Caleb Mandrake 15.03.2014.

    Dodi ti arnolde ovdje s tenkom da pregazimo vladu haahha

  • Akatcuki 14.03.2014.

    Schwarzenegger izgleda počeo igrati World of tanks pa si nabavio jednog

  • Johnee 14.03.2014.

    to su mu srbi dali tenk

Komentiraj...
Vidi sve komentare