To je to što me zanima!

'Seks bomba' želi svima bolji život i ulazi u politiku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Perez ljudima želi omogućiti bolji život u Indoneziji te smatra da za to ima dobre temelje. Zahvaljujući izgledu postala je najpoznatija lokalna TV ličnost
Vidi originalni članak

Seksi glumica i pjevačica iz Indonezije, Julia Perez (29), najavila je kako će se u prosincu kandidirati na lokalnim izborima u Pacitanu, u rodnoj pokrajini aktualnog indonezijskog predsjednika, Susila Babbanga Yudhoyona. Zahvaljujući svom izgledu, statusu 'seks bombe', pjevanju, glumi te liberalnim govorima postala je najpoznatija televizijska ličnost u Indoneziji. Društvo u Indonieziji je još podijeljeno na dvije strane, na one znatiželjne koji više teže 'zapadnjačkom' načinu razmišljanja te na one koji i dalje zagovaraju radikalni islam. Perez želi unaprijediti Indoneziju te želi ukinuti tradicionalna pravila u društvu. U muslimanskom svijetu smatraju je 'ikonom grijeha'. U javnosti otvoreno priča o seksu, a mlade poziva da koriste zaštitu u seksualnim odnosima. Posljednji njen album zove se 'Kamasutra', a uz njega se dobije i kondom gratis. Neki političari su predložili čak i promjenu pravila u vezi izbora kako bi je spriječili da se kandidira, ali Perez ima veliku potporu javnosti.
- U Indoneziji se uvijek spominje moje ime kod pojma 'seksi'. Političari govore o moralu te kažu kako je sramotno da sam se kandidirala, ali što s korupcijom? Voljela bih o tome govoriti - rekla je Perez. Istaknula je kako ljudima želi omogućiti bolji život u Indoneziji te smatra da za to ima dobre temelje. Na oštre kritike političara komentirala je kako nitko nije vjerovao ni Eviti Peron pa je opet uspjela.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CHUPACHABRA 01.08.2010.

    ko je taj

  • torcida_dinamo 01.08.2010.

    fino fino

  • brzinski nick 01.08.2010.

    kamo sutra?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare