To je to što me zanima!

Seksa se samo virtualno jer su je strašno iznevjerili muškarci

Nakon što je dečko prevario Britanku Sianu Nelson (31), upoznaje muškarce samo preko interneta. Ako joj se izabranik dana stvarno svidi, virtualno se poseksaju...
Vidi originalni članak

Britanka Siana Nelson (31) iz Readinga svaki petak navečer sprema se za ljubavni susret. Međutim, umjesto haljine i štikli, oblači ugodnu pidžamu, uskoći u krevet i spremna je za 'izlazak' s partnerom. Siena upoznaje muškarce na internetu i ne želi ih vidjeti u stvarnosti. Ako je sigurna da želi preći na novu, višu razinu, upušta se u virtualni seks sa svojim ljubavnicima. Trenutačno održava vezu s trojicom, a ni jedan nije iz Europe. Sa zadnjim pravim dečkom prekinula je prije 18 mjeseci.

- Bila sam u dugoj vezi i onda sam otkrila da me dečko vara. Slomio mi je srce. Trebalo mi je dosta vremena da se oporavim. Nisam željela upoznati nikoga novoga jer sam zadovoljna sa svojim socijalnim životom - rekla je Siena. Počelo je sasvim slučajno. Razgovarala je s muškarcem i slučajno joj je pala naramenica. Vidjevši prsa, muškarac joj je priznao da se uzbudio.

- Umjsto da gubimo vrijeme na izlaske, večere, kina... dogovorimo videovezu preko Skypea. Ako sve prođe u redu, poseksamo se na kraju 'izlaska' - objasnila je. Strahovala je da ne upozna nekog perverznjaka, ali i za to postoji rješenje. Samo ga isključi. Do sada se virtualno seksala s više od 100 muškaraca. S nekima je bila u 'vezi', ali s nekima se samo seksala. Ipak, sada kaže da je možda spremna za muškarca od 'krvi i mesa'. Probat će izlaziti s njima oko Božića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare