To je to što me zanima!

"Seksi novak" Kongresa pokazao pločice na trbuhu

Na internetu je osvanula eksplicitna fotografija najmlađeg američkog kongresnika, 27-godišnjeg republikanca Aarona Schocka u crvenim gaćama
Vidi originalni članak

Američki kongresnik Aaron Schock, koji je već dobio nadimak "Seksi novak", sjedi na ležaljci kraj bazena u crvenim gaćicama. Aaron je na fotografiji pokazao zavidne trbušnjake. Djevojci, koja je stojeći iznad njega naslonila grudi na kongresnikovu glavu, zamaglili su lice. Snimljena je 2007. godine. Aarona Schocka izabrali su za kongresnika Predstavničkog doma u studenome 2008. godine kao predstavnika države Illinois. Televizijski voditelj Howard Kurtz želio mu je skinuti jaknu i zasukati rukave kako bi pokazao gledateljima svoje mišiće. Schock je čedno odbio prijedlog i rekao kako bi radije razgovarao o politici nego o svojim mišićima. Republikanci su poznati po konzervatizmu pa se stručnjaci boje kako bi ova fotografija mogla naškoditi Aaronu u političkoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • snjeguzica 24.03.2009.

    lol ja negledam u trbusne misice nego u sise povise

  • john88 24.03.2009.

    primjetio sam curu.....dobra je....ali, nije jedina....ja se divim čovjeku jer hoće biti fit! a vi dečki koji vam smeta, krivi ste što ste lijeni da uzmete spravu za vježbu!

  • Marioko 24.03.2009.

    Bolje da je pokazao sposobnost nekim pametnim politickim potezom.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare