To je to što me zanima!

Seksualna igračka zapela u djevojci: 'Mogla sam umrijeti'

Emily Georgia je ispričala da je igračka zapela u njezinim crijevima i da su joj liječnici rekli da je mogla umrijeti. Srećom, operacija je prošla dobro. Igračku čuva za uspomenu
Vidi originalni članak

Emily Georgia (20) iz engleskog gradića East Preston je prvi put u životu isprobala seksualnu igračku u ožujku ove godine. Njezin je dečko očito napravio nešto krivo jer je igračka potpuno nestala u Emilynom tijelu. 

- Mislim da je bio previše uzbuđen i pogriješio je - kaže Emily. Pokušavao je nekoliko puta igračku izvaditi, ali nije uspio. Emily su odvezli u bolnicu. Čekala je tri sata da ju liječnici prime. 


- Igračka je već bila u mojim crijevima i budući da je napravljena od nehrđajućeg čelika, osjećala sam težinu i neugodu - kaže Emily. 

- Prvo sam mislila da će ju liječnici izvaditi rukom, ali nakon što sam vidjela rendgensku snimku, shvatila sam da to neće ići tako o da je situacija opasna - rekla je Emily. 


- Liječnici u početku nisu znali kako će ju izvaditi. Čak su spominjali da će mi morati odstraniti dio crijeva. Rekli su mi i da je igračka mogla probiti moja crijeva i da sam mogla umrijeti. Srećom, na kraju su me operirali uz pomoć mikro kamere i izvadili igračku. Nije bilo nikakve štete - kaže Emily koja je igračku odlučila zadržati kao uspomenu, ali ju sigurno više neće koristiti, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 194

  • Dalibor0704 01.07.2017.

    Slijedeći puta će joj vaditi pivsku bocu, kao što su već nekim dečkima vadili miševe i slično.

  • 01.07.2017.

    Ali zbog ovog neće doć pamet.Poprilično sam siguran da će s vremenom ponovit istu glupost :)

  • purgerica prva 01.07.2017.

    Bože blagi o čemu se sve ne piše! Al kad je jedna naša tzv zvijezda nakon droge i orgijanja u Bestu došla u Vinogradsku "rasporena" po svim "donjim otvorima", te su je kirurzi jedva pospajali, o, tada o tome nije nitko smio riječi napisati. A nije bilo tajna, kak niti danas! Što ti je kad si "zvijezda", tj kad od se od takove radi "zvijezda"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare