To je to što me zanima!

Sekta gradi "NLO zemlju" s replikom goleme letjelice

Sekta, koja tvrdi da su nas stvorili znanstvenici neke napredne vanzemaljske vrste u laboratoriju, gradi "NLO zemlju" s akademijom u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Sekta Raelian, koja vjeruje kako su vanzemaljci stvorili ljude, gradi "NLO zemlju" u Las Vegasu. Posjetioci će moći pohađati Akademiju sreće i vidjeti repliku NLO.-a u prirodnoj veličini. Napravit će i muzej te dvoranu s 1000 sjedala u kojoj će duhovni vođa Rael, pravim imenom Claude Vorilhon, držati predavanja.
- U muzeju će biti dokazi skupljeni u 35 godina koji pokazuju da su nas stvorili znanstvenici napredne vrste s drugog planeta - rekao je Ricky Roehr, vođa sjevernoameričkog Raelian pokreta.
Očekuju kako će "NLO zemlja" postati najpopularnija destinacija u las Vegasu u roku od pet godina. Sektu je osnovao bivši novinar Claude Vorilhon 1973. godine. Tvrdio je da su ga kontaktirali vanzemaljci i rekli mu, na tečnom francuskom, kako su ljude napravili u laboratoriju. Pokret je postao međunarodni. Pokrenuli su Clonaid 2002. godine i tvrdili da su klonirali prvu bebu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tivat 06.06.2009.

    ako su nas oni stvorili da budemo ovakvi ne znam šta da kažem.........

  • fluje 06.06.2009.

    ovi su luđi nego naša vlada...

  • Gatsby 06.06.2009.

    Ako se kod ove plavuše polaže prijemni , evo se ja odmah prijavljujem za akademiju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare