To je to što me zanima!

Show ide dalje: Par se 'igrao' u kadi pred 4 milijuna gledatelja

Maik (30) i Julia (24), sudionici showa 'Traži se snaha', tijekom dana su još uvijek oboje bili stidljivi, no onda je Julia preuzela inicijativu i pretekla suparnicu Kathleen
Vidi originalni članak

Njemački reality show 'Traži se snaha' počeo je vruće golišavim masiranjem i igrama u bazenu, a nastavio se u vreloj kupki. Maik (30) i Julia (24) zabavljali su 4,7 milijuna gledatelja ljubeći se u kadi punoj pjene. Tijekom dana su još uvijek oboje bili stidljivi, zajedno su jeli šećernu vunu i pleli džemper, no onda je Julia preuzela inicijativu i pretekla suparnicu Kathleen. Kupaonicu je pretvorila u ljubavno gnijezdo upalivši svijeće i posuvši latice ruža po kadi. Maik se oduševio njenom poduzetnošću.

- Ovo je predobro iznenađenje, rekao je, skinuo se i uskočio u kadu. Nakon omanjih poteškoća pri otvaranju boce vina, noć je bila savršena. Izjavili su si ljubav i prvi put se poljubili. 

- Poljubac je bio za pamćenje jer se dogodio na drugačijem mjestu. To je bilo posebno za mene, rekla je Julija. Maik je, čini se, prvi ispunio zadatak realityja te će drugu kandidatkinju Kathleen morati poslati doma, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • jingsaw 07.11.2011.

    sta je ovo sunce ti ovi zadnji su alieni jao moram na wc od ovih prizora

  • para normal 20.10.2011.

    nijedna nemoze biti toliko gadna koliko ja mogu bit pijan :))

  • Veseli odojak 13.10.2011.

    Oni nisu PAR oni su VEPAR

Komentiraj...
Vidi sve komentare