To je to što me zanima!

Silikonske rekorderke bile na operaciji čak devet puta

Britanka Chantal Marshall i njezine četiri kćeri imale su devet operacija povećanja grudi na koje su potrošile nevjerojatnih 340.000 kuna
Vidi originalni članak

Britanka Chantal Marshall (50) iz Kirkby-in-Ashfielda i kćeri Ripley (18), Tara (22), Terri (25) i Emma (28) svoj dom zovu "Silikonski grad". Devet su puta povećale grudi i potrošile 340.000 kuna. Chantal je imala tri operacije, Emma i Terri po dvije, a Ripley i Tara samo jednu. Zahvaljujući neobičnoj zajedničkoj aktivnosti postale su britanska obitelj s najviše silikona. Emma i Ripley su jedanput operirane isti dan i u istoj klinici kao majka. Tara se operirala čim je napunila 18 godina. Sestre, koje imaju istu plavu boju kose kao majka, priznaju kako se međusobno kopiraju. Ipak, tvrde da se ne natječu u veličini silikona. Žele veće grudi jer im je majka, koju često na ulici mijenjaju za njihovu sestru, veliki uzor.
- Zbog devetero djece moje grudi izgledale su kao boce mlijeka - rekla je Chantal i dodala kako je nakon prve operacije bila prilično traumatizirana.
Odlučila se na sljedeću operaciju vidjevši Emmine prve silikone.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 13.07.2009.

    Britanija a gdje drugdje...tamo ce uvesti dobnu granicu na 10 godina za ugradjivanje silikona koliko je ta nacija blesava.

  • boys 13.07.2009.

    bosnia_80 pričekaj me odo i ja....di je taj prpkleti kofer...evo sad ću ja...:)

  • bosnia_80 13.07.2009.

    ja pakujem kofere i selim se u \"Silikonski grad\"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare