To je to što me zanima!

Simultano oženio četiri, jednu staru i tri nove žene

Južnoafrički mladoženja oženio je četiri žene na istoj ceremoniji kako bi uštedio novac. Prvoj ženi, s kojoj se ponovno oženio, poklonio je zlatni sat...
Vidi originalni članak

Mladoženja Milton Mbhele (44) iz Indake ponosno je izašao u subotu iz bijele limuzine sa svoje četiri mladenke. Ponovio je zavjete s prvom ženom Thobile Vilakazi, s kojom je u braku 12 godina, i oženio još tri nove. Južnoafrički zakon priznaje poligamne brakove. I predsjednik Jacob Zuma ima tri žene. Međutim, simultano vjenčanje vrlo je rijetko. Tradicionalna ceremonija održat će se u nedjelju, a u ponedjeljak će izmijeniti darove s obiteljima svih supruga. Ima 11 djece, ali ne zna se tko su im majke. Thobile je dobila zlatni sat na ceremoniji.
- Želim da je Thobile sretna. Mislim da će je ponovno vjenčanje usrećiti pogotovo zato što uzimam još tri žene - rekao je.
Njegove 'srednje' žene su 24-godišnje Zanele Langa i Happiness Mdlolo. Najmlađa Smangele Cele (23) veseli se braku s njim iako to znači da će ga morati dijeliti. Supruge planiraju živjeti odvojeno dok će on rotirati od jedne do druge.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zovitemebuha 27.09.2009.

    pa da bar jedna valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare