To je to što me zanima!

Sjedni, pet!: Profesor djevojku zaprosio uz pomoć cijele škole

Jonathan Holt je profesor u srednjoj školi 'Chalmette' u Louisiani, baš kao i njegova djevojka koja mu je uz pomoć cijelog razreda i uprave škole postala - zaručnica
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko godina na YouTubeu smo mogli vidjeti svakojake prosidbe. Neke su nas šokirale, a neke i oduševile. Jedna od takvih je i ova. Naime, Jonathan (25) je nakon nekoliko godina veze odlučio zaprositi svoju djevojku Iris. 

S obzirom da oboje rade kao profesori u istoj školi, Jonathan je angažirao cijeli jedan razred, školski orkestar, ali i ravnatelja

Prvi korak morao je odraditi ravnatelj koji je usred nastave pozvao Iris. U tom trenutku u njen je razred ušao Jonathan i objasnio im što da rade. Na sreću, učenici su sve odradili kako je i planirano, a na kraju svega je ušao Jonathan, kleknuo i zaprosio ju. 

Nakon prvog iznenađenja uslijedilo je i drugo - na hodniku su ih pljeskom ispratili i ostali učenici uz glazbu školskog orkestra. 

Gif: Buzzfeed

Idi na 24sata

Komentari 14

  • hende007 06.05.2015.

    Prve 4 minute videa slobodno preskočiti, a ostatak, ništa posebno. Moglo je to i puno bolje.

  • likma 06.05.2015.

    može proći...

  • tekila 06.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare