To je to što me zanima!

Skateboardom po autoputu jurio brzinom od 100 km/h

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvažni ovisnik o adrenalinu, postigao je brzinu držeći se za brzi motor i spuštao se samostalno čak tri i pol kilometra po autocesti kraj Stuttgarta
Vidi originalni članak

Skateboarder s aerodinamičnom kacigom i specijalnim odijelom, pustivši se od motora, jurio je brzinom od 100 kilometara na sat autocestom u Stuttgartu (Njemačka). Prijatelji su snimali vožnju. Policija je pokrenula potragu za misterioznim "brzim vragom" za kojeg su sigurni da je profesionalni kaskader. Nakon što se pojavila na internetu, snimku su prikazale sve njemačke televizije.
- Dobili smo korisne informacije o tome tko bi to mogao biti - rekao je policijski glasnogovornik Uli Stoeckle.
Policija strahuje da se ne pojave oponašatelji koji bi se mogli ozbiljno ozlijediti ako ga pokušaju kopirati. Ako ga uhite, prijeti mu kazna zbog ugrožavanja sigurnosti u prometu i života motorista. Mogao bi, također, izgubiti vozačku dozvolu. U Njemačkoj ne postoji ograničenje brzine na autocestama, ali na nekim dijelovima je propisana manja brzina. Na dijelu od Stuttgarta do Ulma, gdje je snimljen skateboarder, ograničenje je 80 kilometara na sat. Nakon snimke takozvanog 'brzog vraga' na internetu se pojavila još jedna snimka sličnog pustolova također iz Njemačke. Nismo sigurni radi li se o istom mladiću, no i ovaj juri njemačkim cestama. Savršeno kontroliranim pokretima u specijalno dizajniranom odijelu niz brdo juri brzinom i do 145 kilometara na sat, koju čak i automobil u pratnji teško prati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_46528 11.04.2010.

    uh jako hrabro.

  • GOX 04.09.2008.

    kažu da netko ne oponaša, kod nas kakve su ceste nemoš s autom ić 100 na sat

  • motorna pila 04.09.2008.

    lud je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare