To je to što me zanima!

Skinite besplatnu aplikaciju 24sata za Nokia mobitele!

Osim aplikacije 24sata koja donosi najnovije vijesti, u Ovi Trgovini dostupne su i besplatne aplikacije za specijalizirane portale zdravakrava.hr i pametnakuna.hr
Vidi originalni članak

Sadržaj 24sata, osim kroz tiskana izdanja, web portal i televiziju, dostupan je i putem mobilnog portala i aplikacije za iPhone uređaje. No odnedavno, aplikaciju 24sata možete pronaći i u Ovi Trgovini. Vlasnici Nokia mobilnih uređaja od sada mogu besplatno pregledavati sadržaje 24sata bez obzira na to gdje se nalazili. Osim najnovijih vijesti iz zemlje i svijeta, tu su i novosti iz showbusinessa i sporta. Aplikaciju preuzmite ovdje.

Ovi Trgovina je najlakši način da preuzmete sadržaje za vaš Nokia uređaj: od zabavnih aplikacija, mobilnih igara do alata za povećanje produktivnosti i video zapisa. Sadržaj možete odabrati prema svojem uređaju i preuzeti izravno na vaš mobilni uređaj ili putem osobnog računala. Ovi Trgovina podržava većinu Nokia uređaja u više od 190 zemalja svijeta, na 30 jezika, a svakoga dana korisnici obave 3 milijuna preuzimanja sadržaja.

Osim 24sata, na Ovi Trgovini možete pronaći i besplatne aplikacije portala zdravakrava.hr i pametnakuna.hr.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZoricaRadovic 25.11.2010.

    app za iphone odavno ne radi :-(

  • JozoMetak 24.11.2010.

    Najlaksi nacin za preuzimanje aplikacije je da se na telefonu pokrene Ovi Store (Ovi Trgovina) te u trazilicu upise "24 sata", "pametna Kuna" ili "zdrava krava", ovisno koja aplikacija se zeli preuzeti. @Vedran - 1. da li je u telefonu Hr SIM kartica? 2. Da li je na telefonu instaliran HR jezik? Ako si iz HR i ako su ova odgovri na pitanje 1 i 2 DA trebao bi vidjeti aplikaciju. Pokusaj gore opisani nacin preuzimanja. Nadam se da ce pomoci :)

  • tipizpule 24.11.2010.

    ja sam je skinuo ali a iphoneu je puno bolja

Komentiraj...
Vidi sve komentare