To je to što me zanima!

Skinula se nasred punog vagona i pozirala fotografu

Djevojka se na pola minute skinula u vagonu podzemne željeznice i pozirala mladom fotografu. Samo se jedna baka požalila na buku
Vidi originalni članak

U gradu koji nikad ne spava, putnici podzemne željeznice nisu se uzrujali ni previše uzbudili zbog skidanja Jocelyn Saldane (19) nasred vagona. Djevojka je tek 30-ak sekundi bila gola pozirajući za fotografa, a dosta putnika nije ni shvatilo što se upravo odigralo, a samo se jedna baka požalila na galamu. Riječ je snimanju fotografa Zacha Hymana (22) koji po cijelom New Yorku slika gole djevojke, a po pisanju tamošnjih medija, u džepu uvijek ima novac za jamčevinu i odvjetnika na brzom biranju. Ipak, iako je snimanje provokativnih fotografija zabranjeno u New Yorku, Hymana još nisu ulovili.
- Radim to jer me raduje kao i druge ljude koji su zadovoljni svojim tijelom - kaže mladi fotograf. Snimao je u Chintownu i na Time Squareu tik do policajaca. Modelima ne plaća, one su volonterke koje vjeruju u umjetnost, kaže mladić. U četvrtak je izložio svoje radove u galeriji na Manhattanu i uporan je u tvrdnji kako nije riječ o pornografiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • legendaCRO 21.08.2009.

    Nikad ne naletim na takvo što :(

  • jesen 21.08.2009.

    zamisljam situaciju... vozim se vlakom za zupanju i u jednom trenutku neka stara debela sokica skoci nasred vagona i pocne se zavodljivo skidati... uto dodje brkati kondukter i skine sve osim carapa i cipela i s debelom starom sokicom otplese polku... to je umjetnost!!!

  • beba golijat 21.08.2009.

    idem i ja sad u hž

Komentiraj...
Vidi sve komentare