To je to što me zanima!

Skoro umrla nakon što je šesti put 'vratila' nevinost

Natalia je znala da njen muž želi seks s djevicom, pa mu ga je ona priuštila. Za svaku godišnjicu braka iznova bi otišla kod svog plastičnog kirurga
Vidi originalni članak

Natalia K. iz Rusije za svaku godišnjicu braka svoga supruga iznenadi - novim himenom! Već joj je šest puta plastični kirurg 'vraćao nevinost', no zadnji put su ju na operacijskom stolu morali oživljavati. Natalia se udala s 24 godine za Gregoryja koji joj je povjerio da svaki muškarac sanja o seksu s djevicom. Kako mu to nije mogla pokloniti za prvu bračnu noć, Natalia je zapamtila njegove riječi i prije prve godišnjice braka otišla kod plastičnog kirurga. Suprug je bio oduševljen, a Natalia je rekonstrukciju himena uvela u tradiciju. Za šestu godišnjicu braka, kirurg je upozorio Nataliu da je riječ o kompliciranom zahvatu koji joj može ugroziti zdravlje te da je ona svoj limit prešla. Međutim, Natalia nije odustajala te je dobila infekciju. Morali su ju oživljavati na operacijskom stolu. Preživjela je, no nije poznato da li je odustala od operacija ili samo našla novog kirurga.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gaddy 21.06.2009.

    pitam se...ko je gluplji od njih dvoje..hmmmm

  • llcool 18.06.2009.

    PapaŠtrumpf ovo je genijalno. hahahaha..pratim tvoje komentare ali ovo je urnebesno. pala sam sa stolice od smija. a njuferica neka bude uporna. zamisli ako preživi šta će se prašit za 50-u godišnjicu. :)))

  • hermaed 18.06.2009.

    bolesno, bolesno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare