To je to što me zanima!

Slala sama sebi prijeteće poruke i završila u zatvoru

Djevojka je, nakon što je 2008. godine prekinula s dečkom, kupila novi broj mobitela te je stalno sebi slala prijeteće poruke. Otkrili su prijevaru
Vidi originalni članak

Jeannu Mundango Manungu (25) iz Kalifornije osudili su na godinu dana zatvora jer je sama sebi slala prijeteće poruke. Djevojka je policiji prijavila da joj prijete bivši dečko i njegova šogorica. Prijavljivala ih je već i prije, a policija ih je uhitila 19 puta. Šogorica njenog bivšeg dečka je nekoliko dana bila i u zatvoru jer nije imala dovoljno novca da plati jamčevinu. Jeanne je nakon što je 2008. godine prekinula s dečkom kupila novi broj mobitela te je stalno sebi slala prijeteće poruke. Otkrili su prijevaru, a sud je uz zatvorsku kaznu Jeanni naredio i da plati bivšem dečku te njegovoj šogorici 50.000 dolara odštete.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • seraphime 10.07.2010.

    Ajajajajajaj...

  • rokonja 10.07.2010.

    E ovo jos nisam cuo, cuo sam da se je lik se htio ubit sa 3 metra visine-cirka 1-og kata. Cuo sam da su neki htjeli poletjet sa tkz. \"ljudskim krilima\". Ali ovo...ovo jos nisam vidio-ovo je doseglo dno granice, ovo je spremno za ludaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare