To je to što me zanima!

Slatki mali 'lopov' osvojio srca gledatelja iskrenim kajanjem

'Mama, molim te ne zovi policiju, ne želim u zatvor. Strah me, pa ja sam tvoj sin', preklinjao je jadničak kroz suze jer je zaboravio i slučajno iz restorana iznio čašu
Vidi originalni članak

Preslatki dječak Zachary, koji je zaboravio i iz restorana slučajno ponio čašu, osvojio je srca gledatelja 'Šaljivog kućnog videa' jer je bio uvjeren da će zbog svog 'strašnoga zločina' završiti iza rešetaka.

Jadničak je preklinjao majku da se vrate u restoran i da ispravi učinjeno, no njoj je bilo zanimljivije držati ga u neizvjesnosti i snimati mobitelom.

- Mama, molim te ne zovi policiju, ne želim u zatvor. Strah me, pa ja sam tvoj sin. Ne želim je, vratimo čašu - molio je kroz suze.

Je li mu udovoljila ne znamo jer je prekinula snimati, no svakako ga je naučila lekciji. Nakon proživljene traume teško da će ikada više sudjelovati u 'privatizaciji'.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Stella81 21.03.2013.

    meni je ovo pretužno, pa nije mali isprepadan samo od sebe, po naravi :(( i onda još to koza ide snimati,umjesto da ga tješi, i sad joj mališa služi za sprdnju, ajme :(

  • _petra_ 21.03.2013.

    ispada da je mama opasna....cim mali tako reagira

  • Pookipsy 21.03.2013.

    Poslije kad će imat traume od svačega staroj će bit čudno zakaj i odkud!! Ovo sve djeluje na psihu, dovoljno ima godina i razumije! Važno je to njoj smiješno i velika fora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare