To je to što me zanima!

Slikale se u seksi pozama u policiji i objavile na Fejsu

Tri policajca završila su na disciplinskom jer su šefovi saznali da su se djevojke, koje su bile na ispitivanju, slikale u postaji odjevene u uniforme
Vidi originalni članak
Grupa britanskih djevojaka slikala se u seksi pozama u policijskoj postaji u Burtonu početkom mjeseca. Zbog fotografija koje su objavile na Facebooku, tri policajca završila su na disciplinskom i dobili premještaj u druge postaje. Odjenule su policijske uniforme i ludirale se po postaji. Slikale su se u svlačionici, marici i policijskom autu. Njih četiri došle su dati izjavu nakon što je 22-godišnja prijateljica privedena zbog tučnjave u baru Barracuda. Policajci su ih razdvojili u dvije grupe i ispitivali. Tvrde da su im rekli da se ne smiju slikati, ali one su ih ignorirale. Netko je dojavio šefovima za slike na Facebooku.
- Svima nam je žao zbog negativnog dojma i okolnosti u kojima su fotografije slikane. Razočarani smo i napravit ćemo sve da se nešto slično opet ne dogodi - rekao je zamjenika šefa policije u Staffordshireu, Mick Harrison.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bimbala 14.12.2009.

    strašno seksi poze... xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare