To je to što me zanima!

Slikao duha dječaka kako stoji ispred škole koju ruše

Gordon Bradshaw (54), čuvar škole u Yorkshireu, čuo je priče o duhovima u toj školi ali nikada nije vidio ništa takvo. Istražuju radi li se zaista o duhu
Vidi originalni članak

John Fores (47), građevinar koji vodi radove rušenja osnovne škole u Yorkshireu, nakon što je slikao radove primijetio je na slici duh dječaka starog oko osam godina. Djeca osnovne škole Anlaby i prije su govorila kako je zgrada progonjena, ali im nisu vjerovali.
- Slikao sam nekoliko fotografija samo kako bi znao kako stojimo s radovima. Primijetio sam duha nakon što sam slike prebacio na kompjutor. Nisam mogao vjerovati da zaista vidim duha. Prije u takve stvari nisam vjerojvao, ali sada nisam baš siguran - rekao je Fores. Tvrdi kako sliku nije uređivao, a dječaka se jasno vidi na slici. Čuvar škole, Gordon Bradshaw (54) zna za priče o duhovima u toj školi ali je rekao kako nikada nije vidio ništa slično. Rob Tylor iz udruge koja se bavi paranormalnim pojavama rekao je kako nije nikada vidio sliku duha koji se tako jasno vidi kao ovaj dječak na slici. Slučaj će detaljnije proučiti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fotball- man 23.02.2010.

    :D

  • buca00 23.02.2010.

    kao ljudi ne znaju za modernu tehnologiju i photoshop

  • btanusha 23.02.2010.

    to je čista sranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare