To je to što me zanima!

Slonica 11 sati kopala po blatu, a na kraju svi ostali izvan sebe

INDIJA: Slonici nitko nije smio pomoći jer bi u takvom psihičkom stanju mogla biti iznimno agresivna i napasti ljude. Mještani su čuli njezino kukanje, ali nisu mogli ništa učiniti...
Vidi originalni članak

Majke imaju poseban odnos sa svojom djecom. To se ne odnosi samo na ljude, već i na životinje. Ako se dijete, odnosno mladunče nađe u nevolji, majka će učiniti sve da ga spasi.

Ova slonica iz Indije pokazala je koliko majčinska ljubav, snaga i volja idu daleko kad su u pitanju djeca. Njezino mladunče upalo je u rupu s vodom i nije moglo izaći.

Kad je mama slonica shvatila što se događa, očajnički je počela kopati po blatu. Nažalost, u panici je slučajno bacila još blata na bebu.

Nastavila je kopati 'kao luda', a to je trajalo punih 11 sati. Za to vrijeme, nitko joj nije smio pomoći jer bi u takvom psihičkom stanju mogla biti iznimno agresivna i napasti ljude. Mještani su čuli njezino kukanje, ali nisu mogli ništa učiniti.

Ipak, na kraju su dovezli kamion pun banana, kako bi je odvukli i izvukli mladunče. Nakon 11 sati agonije, majka i beba konačno su bile zajedno...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 18.10.2017.

    I onda neki kažu da životinje nemaju emocije..

  • retita🦋 18.10.2017.

    Mnoge majke bi se zasramile nad ovim!!!

  • Timmy2 18.10.2017.

    Tako se bori prava mama za svoje dijete, nije se okrenula i otišla. Ako usporedim onaj strašni članak o ubojstvu dvoje djece, uvrijedila bih slonicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare