To je to što me zanima!

Slonica ne može preboljeti smrt prijateljice, psića Belle

Tarra i Bella gotovo su čitavo desetljeće činile jedno od najneobičnijih prijateljstava. Nažalost, ono je prekinuto prije desetak dana kada su Bellu usmrtili kojoti
Vidi originalni članak

Tarra je od tada povučena i šutljiva, a njezinu su bol primijetili i ostali slonovi, štićenici utočišta za slonove koje se nalazi južno od Nashvillea. Međutim, unatoč tome što se s njom učestalije druže te joj čak donose i svoju hranu, Tarra ne može preboljeti Bellu, kujicu koju je zavoljela otkako je prvi puta zalutala u utočište.

Dodajmo tome da prema riječima Stevea Smitha, direktora utočišta, Bellino tijelo nije pronađeno na mjestu napada, te da su na Tarri uočeni tragovi krvi zbog čega se nagađa da je slonica pokušala spasiti svoju nerazdvojnu prijateljicu, ali je stigla prekasno, tek da prenese njeno tijelo kako ga kojoti ne bi do kraja rastrgali.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dbc 08.11.2011.

    Žao mi je zbog ovakvog završetka, ali svi koji su pogledali njihovu priču mogli bi stvarno naučiti puno o iskrenosti, neprijetvornosti i plemenitosti. Na te odlike sve rijeđe nailazimo u svakodnevnom životu...

  • bibi193 08.11.2011.

    gledala sam tu emisiju baš o njima... tako tužno, slonovi su jako emotivne životinje...

  • angelos 08.11.2011.

    šmrc ...siroće malo, kako je jadno završila, ovo je bilo predivno pirjateljstvo, da su barem ljudi upola takvi jedni prema drugima, ovaj svijet bio bi daleko bolji nego sada... Slonovi su poznati po dubokim emocijama prema onima koje zavole, ova slonica će dugo žaliti za svojom prijateljicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare