To je to što me zanima!

Slovenac pjevao operu dok su mu liječnici operirali - mozak

Ambrož Bajec-Lapajne na vlastiti je YouTube kanal stavio snimku operacije u sklopu koje mu je odstranjen dio lubanje kako bi se eliminirao tumor na mozgu
Vidi originalni članak

Vjerovali ili ne, u trenutku snimanja videa kada je pjevač bio u potpunosti budan, liječnici su mu operirali mozak nakon što su odstranili i dio lubanje. I ne samo, to, Bajec-Lapajne je usred zahvata pjevao operu 'Gute Nacht' od Franza Schuberta. 

Možda zvuči suludo, no njegovo je pjevanje bilo presudno za uspješno obavljanje operacije

- Neurokirurg je predložio da se radi kraniotomija na živo kako bih mogao pjevati te kako bi se na taj način smanjile mogućnosti nekakve greške zbog čega možda u budućnosti više ne bih mogao pjevati, napisao je Bajec-Lapajne na YouTubeu. 

- Sve je bilo u redu do oko 2:40 kada sam izgubio mogućnost pjevanja i tu stvari postaju zanimljive. No, do kraja operacije stvari su se normalizirale i opet sam mogao pjevati, napisao je operni pjevač sretan zbog operacije koja je prošla u najboljem mogućem redu. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • teresa 91 10.11.2015.

    o Boze sto sve covjek nece proci u zivotu...koja hrabrost za sve ljecnike i pacjenta !!!

  • Primera 16.08.2015.

    Tako slicno je bilo u i Zakonu braće, ako je tko gledao onda ce znati o cemu pricam, a serija je snimana pred koji 6 godina.. fascinantcno u svakom slucaju

  • kokaza5 15.08.2015.

    Glavno je da je operacija bila uspješna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare