To je to što me zanima!

Snimila zastrašujuću prikazu kako je promatra iz kuhinje

Gospođa koja se predstavila kao Debrah Jacobi poslala je ovu fotografiju zajednici koja istražuje paranormalne pojave. Prenosimo što je napisala u elektronskoj pošti
Vidi originalni članak

'Živim u kući izgrađenoj potkraj 19. stoljeća i dosad sam doživjela na stotine paranormalnih iskustava u njoj. Primjerice, puno sam puta viđala prikaze, gledala kako se stvari pomiču same od sebe, ali i uspijevala zabilježiti glasove snimajući digitalnom kamerom.

Fotografiju koju vam šaljem nastala je slučajno. Na njoj možemo jasno vidjeti muškarca kako me promatra, no čini mi se on nije jedini duh na toj fotografiji.

Voljela bih da mogu komunicirati s tim ljudima i saznati tko su, međutim prestala sam snimati zvukove nakon nedavnog neugodnog iskustva. Naime, na jednoj se snimci čulo kako netko povlači okidač praznog pištolja. To me toliko uplašilo da me skoro natjeralo na selidbu', napisala je gospođa Jacobi, koja također tvrdi da duhovi povremeno koriste njenog 12-godišnjeg sina kao medij.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Weed Ghost 19.01.2013.

    povremeno koriste njenog 12-godišnjeg sina kao medij ali ona i dalje nezna tko su??????pihhh da baš da povjerujem... :P

  • DianaSmaic 12.12.2012.

    ja ne bi rekla da su to đini ja dobro poznajem lice svoje mame i znam da je to ona mogla bi se zakleti

  • DianaSmaic 12.12.2012.

    e pa začudit če te se kad vam kazem koje to na prvoj slici ovoj blizoj slici tacno se vidi da je starija zena e pa ta zena je moja majka koja je preminula u trecem mjesecu prosle godine, tacno sam je prepoznala lice jer dobro poznajem svoju mamu samo ne znam sta radi po tuđim kucama kad ima svoju, vjerujte mi ljudi to je moja mama koja je umrla prosle godine, sad sam iznenađena sad vidim gdje mi mati hoda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare