To je to što me zanima!

Snimio je figuru žene u bijelom velu, vjeruju da je anđeo čuvar

Pastor Prve rumunjske pentakostalne crkve Danny Goia upozorio je da se možda sprema nešto veliko i kako je Bog na taj način to htio navijestiti. Pogledajte sliku...
Vidi originalni članak

Muškarac imena Radu iz kalifornijskog grada Irvinea, kojem nije bilo do razgovora s novinarima, fotografirao je prije nekoliko dana na poslu kolegu, pa na slici primijetio ženu u bijelom velu kako stoji u pozadini.

Fotografiju je javnosti predstavio pastor Prve rumunjske pentakostalne crkve Danny Goia, kojem je Radu u međuvremenu proslijedio sliku te ga upitao što misli o tom ukazanju.

Goia je na to odgovorio kako vjeruje da je riječ o poruci s nebesa, pa kazao kako Bog možda na taj način želi poručiti ljudima da se sprema nešto veliko.

Pastorova supruga Daniela je ponudila nešto drugačije mišljenje, pa izjavila kako misli da je to anđeo čuvar Radua, novopečenog člana njihove crkve u Anaheimu.

Naime, Radu i njegova supruga su istog dana kršteni i oženjeni u toj crkvi, pa fotografiju dovela u vezu s time jer je nastala samo dan kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • IlijaGromivnik 07.08.2014.

    uzmite u obzir hologramsku tehnologiju

  • Komentirajući duh 09.03.2014.

    Čisti klišej.Budale do budale.

  • Ahileja 21.02.2014.

    Možda Gospa ipak radi u Telekomu, pa šalje poruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare