To je to što me zanima!

Šok: Profesorica engleskog piše i prodaje erotske romane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Majka učenice na internetu je otkrila da je profesorica engleskog jezika u srednjoj školi njezine kćeri autorica nekoliko erotskih romana. Traži da profesorica da otkaz
Vidi originalni članak

Skupina roditelja nekoliko srednjoškolaca žalila se lokalnom školskom odboru nakon što su otkrili kako je tiha i povučena profesorica engleskog jezika zapravo autorica nekoliko eksplicitnih romana, piše Daily Mail. Judy Buranich, koja u srednjoj školi Mid West u Middleburgu radi gotovo 25 godina, romane je pisala u slobodno vrijeme. U knjigama se pojavljuju vampiri, vukodlaci i vanzemaljci koji ulaze u ljubavne i erotske odnose. Sve se knjige mogu kupiti na internetu i u knjižarama.

Iako piše pod pseudonimom Judy Mays, roditelji učenika smatraju da profesorica treba ili prestati pisati romane ili dati otkaz u školi. 

- To što radi nije etički i apsolutno je neprihvatljivo. Gadi mi se što neki smatraju da je ova situacija u redu. Primala sam poruke na Facebooku u kojima su mi pisali da pretjerujem i kritizirali me jer sam pokrenula problem - ispričala je Wendy Apple, majka jedne učenice. 

Od kada je lokalna televizija WNEP objavila otkriće roditelja, profesorica je dobila grupu podrške. Neki bivši učenici kažu kako se za Buranichin 'dodatni' posao znalo godinama i da nikada nije bilo problema.

- Ona je jedna od najboljih profesorica koje sam imala. Pisanjem se bavi već puno godina i ne razumijem zašto je to odjednom problem - rekla je bivša učenica, Jacki Baker. 

Prozvana spisateljica-profesorica još se nije oglasila. Na Facebooku se zahvalila svima koji ju podupiru. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Lauradulce1000 16.05.2011.

    što tu nije u redu?nek si ta majka preseli dijete u neku drugu skolu, pa nek joj dijete iskoristava neki profesor, onda ce joj ovo biti razumno...

  • dalmata 11.05.2011.

    Jučer uz kavu san prolista playboy.Tribam li dobit otkaz???

  • Petra 1985 08.05.2011.

    ljubomorne kokoši se našle prozivati profesoricu (koja je iz gore navedenog mirna i povučena) jer žena dodatno zarađuje i piše erotski roma.Najbolje bi bilo da je je pribije na zid zbog toga. O Bože kako su ljudi jadni: Neka piše žena šta hoće pa kome je zla nanjela?Neka zarađuje i uživa u tome što radi.A ova koja ju je prozvala je sigurno pročitala sve njene romane i sada kao neko nevinašce i šatro borac za pravdu izlazi u novinama sa svojim "strašnim otkrićem".Bilo bi joj pametno da počisti ispred svog praga prvo, jer vjerujem da ona ima puno puno prljavog...Profesorici svaka čast, ako je to veseli i zadovoljava brate mili pa tko je umro od pisanja erotike?

Komentiraj...
Vidi sve komentare