To je to što me zanima!

Sramežljivi sibirski tigar srami se izaći pred ljude

Sramežljivi tigar boji se izaći u novo stanište koje je zoološki vrt u Pennsylvaniji koštalo skoro dva i pol milijuna kuna. Ponekad samo proviri s glavom
Vidi originalni članak

Nikki, 166 kilograma teški mužjak sibirskog tigra, koji slučajno ima žensko ime, već dva mjeseca uporno ne želi izaći iz brloga.
- Ponekad izviri glavom, ali to je sve - rekao je direktor zoološkog vrta u Erieu (Pennsylvania, SAD), Scott Mitchell.
Anna, 135 kilograma teška ženka, stalno istražuje novi prostor. Vrata Nikkijevog brloga zatvorena su kad je ona vani jer se još nisu službeno upoznali. Čuvari zoološkog vrta nadaju se da će ga zainteresirati miris koji ona ostavlja i ohrabriti da izađe. Kad se napokon navikne na stanište i na Annu, puštat će ih skupa. Sibirski tigrovi ugrožena su vrsta. Nadaju se da bi se njih dvoje mogli zaljubiti i pariti. Anna je svojih prethodnih deset godina života živjela u Beardsley zoološkom vrtu u Bridgeportu, Connecticut, dok je petogodišnji Nikki došao iz Brookfield zoološkog vrta kraj Chicaga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miso26 14.08.2008.

    Ajd nek netko uđe kod njega pa da vidimo jel se srami

  • zoran123456 14.08.2008.

    ee, uvijek sam mislio da su sibirski tigrovi crno bijeli. Hmm ... a buci buci micica, oće mlijeka papati i sa zvečkom se igrati ?

  • karnja 14.08.2008.

    bas je sladak tigar, ajde izađi budi faca

Komentiraj...
Vidi sve komentare