To je to što me zanima!

Srbin koji ne 'konta' slovenski regiju je nasmijao sve do suza

Na zahtjev obožavatelja serije 'Andrija i Anđelka', na službenoj je Facebook stranici objavljen isječak koji je dosad vidjelo gotovo 600 tisuća ljudi iz cijele regije...
Vidi originalni članak

Osim nevjerojatnog broja pregleda, video je 'lajkalo' 25 tisuća ljudi, a podijelilo ga više od sedam tisuća njih. Serija 'Andrija i Anđelka' snimljena je prema scenariju 'Un gars, une fille' koji je nakon kanadskog originala dobio više od 25 adaptacija diljem svijeta. 

Srpska adaptacija naišla je na odlične reakcije, a nakon što se isječak sa slovenskim carinikom proširio društvenim mrežama, uvjereni smo da će njena popularnost strelovito porasti i izvan matične zemlje. 

- Majko mila, sedam puta sam danas ovo pogledala i potrošila paket maramica. Moram paziti da mi je beba budna jer ju inače uvijek probudim smijehom, napisala je jedna obožavateljica serije ispod isječka na Facebooku, a brojni komentatori iz Hrvatske iskazali su želju da i HRT otkupi prava na 'Andriju i Anđelku'. 

Idi na 24sata

Komentari 261

  • 21.08.2016.

    Pa i nije smijesno,najvise iz razloga sto su to istocne komsije iliti susjedi....da su scenu snimili Jure i Lucija bilo bi urnebesno!

  • nikluk20 07.11.2015.

    majko mila koliko mržnje u zraku da se objektivno nemože čovjek niti nasmijati zato jer su srbi smješniji od nas....uvijek su imali bolji humor, a da ne pričamo o bosancima....uvijek smo bili jalni ali nikad se nismo pitali zbog čega smo tako loši u humoru.....ako se smijemo vicevima to su uvijek bili srpski ili bosanski vicevi....kod nas jedino sa zagorcima možeš dobar vic napraviti ali oni ionako vole zbijati šale na svoj račun....

  • AnteG 03.11.2015.

    niti maaaaaalo smješno! NITIIII TRUUUNKICU

Komentiraj...
Vidi sve komentare