To je to što me zanima!

Sretan dobitnik: Lajoš Moric iz Zagreba vozit će Mazdu CX-3

Antonija Šola izvukla je dobitnika drugog od tri automobila nagradne igre 24sata. Dobitnika smo s dobrim vijestima zatekli usred kupovine materijala za renoviranje stana. Usred dućana je od sreće i zaplakao
Vidi originalni članak

Ovo nisam mogao očekivati nikako, jako ste me iznenadili sada. Je li to stvarno istina, pitao je Lajoš Moric, dobitnik Mazde CX-3.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre “Osvoji fantastičnu Mazdu CX-3” jučer je donijelo sreću Zagrepčaninu. Njegov kupon u hrpi pristiglih izvukla je glumica i pjevačica Antonija Šola.

- Baš je lijepo kad nekog ovako usrećite i odmah mogu čestitati sretnom dobitniku. Za njega imam samo jednu molbu - da pažljivo vozi - rekla je nasmiješena Antonija Šola.

Lajoš Moric (59) rekao nam je kako uvijek igra nagradne igre u 24sata.

- Novine kupim ujutro, pročitam sve, od prve do zadnje stranice, i ne propuštam svakog dana izrezati kupone. Na kupone stavim kip Majke Božje da mi donese sreću. I donijela mi je - rekao je ushićeni dobitnik.

Odmah je istaknuo i kako već ima spremne kupone i za naš posljednji automobil - Alfu Romeo 4C, samo ih treba ispuniti.

- Sad imam Volva, starog 10 godina. Mislim da ću ga proslijediti sinu. Nisam nikad ništa ovako lijepo dobio i jako sam sretan što mi se napokon posrećilo - rekao je Moric.

S dobrim vijestima dobitnika smo zatekli u kupovini materijala za renoviranje stana. Kad je shvatio što se dogodilo, kaže kako su mu usred dućana krenule suze od sreće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BlackStamp 04.03.2017.

    Lajoš Moric stavlja kip Gospe na kupone? Kome Vi lažete? I opet auto u Zagreb. Krepali dabog radi tog laganja.

  • tomicus 14.02.2017.

    Čestitke😎🚗

Komentiraj...
Vidi sve komentare