To je to što me zanima!

Sretni Amerikanac: Tri je puta u danu dobio na lotu

Michael (60) umalo je pao u nesvijest vidjevši da je dobio milijun dolara. Prvo je osvojio 20 dolara, a zatim i 500. Sve listiće je kupio u istoj trgovini
Vidi originalni članak

Michael Warner (60) iz Atlante s punim pravom može reći da je sretan čovjek. U jednom danu čak je tri puta osvojio novac na lutriji. Prvo je osvojio 20 dolara (110 kuna), kasnije milijun (5,5 milijuna kuna), a zatim i 500 (oko 2800 kuna). Sva tri dobitna listića na kojima je "sastrugao" dobitak Michael je kupio u istoj trgovini.
- Nisam mogao disati od uzbuđenja. Uhvatio sam prodavačicu za ruku čim sam vidio da na listiću piše milijun dolara - prisjeća se uzbuđeni Warner. Od silnog uzbuđenja vlasnik trgovine ga je posjeo na stolicu i dao mu vode da dođe k sebi. Michael je pozvao najstariju kćer da dođe po njega budući da on nije mogao voziti od uzbuđenja. I dok ju je čekao, sastrugao je treći listić i osvojio 500 dolara. Sretni Amerikanac odlučio je dio svoga dobitka dati sinu koji se sprema vjenčati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alo_mačko 08.05.2009.

    moga bi ja malo posjetit tu trgovinu ^^

  • bosnia_80 08.05.2009.

    sva sreća da nije predugo čekao kćerku da dođe po njega..jer kako ga je bilo krenulo......mogao je lutriju otjerati u minus;)

  • gucica 08.05.2009.

    Vauuuu...bravo za njega!Zašto ja nisam te sreče?:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare