To je to što me zanima!

Srpkinja je odbila više od 150 ponuda za udaju

Milunka još živi s majkom u malenom selu Maskova u u središnjoj Srbiji. Nije više tako mlada, ali ponuda joj ne nedostaje
Vidi originalni članak

Milunka Dabović iz Srbije odbila je više od 150 ponuda za udaju jer još nije upoznala pravog muškarca za sebe. Ima 38 godina i još živi s majkom. Prvu prosidbu odbila je sa 14 godina i od onda ih redovito odbija.
- Prosili su me stvarno puno puta, a neki ne žele prihvatiti 'ne' kao odgovor. Pokušavaju čak nagovoriti moju majku da me uvjeri da pristanem na udaju - priča Milunka. Dodala je kako čovjek za kojeg će se udati mora biti visok, zgodan i naočit. Mora prihvatiti život na selu, ali najvažnije je da bude marljiv radnik i da ima dobro srce.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bibika 29.05.2008.

    ajme, ocito su svi prosci ili slijepi ili preko 80 god..

  • entoni 16.01.2008.

    Živi sa mamom u tim godinama pa sve isto kao kod nas.....muškarci manje drže do vanjskog izgleda rupa je rupa ili parking mjesto samo da je slobodno....nema veze ružna neuka zgodna uspješna neke jednostavno odbijaju svojim nadmenim ponašanjem sve oko sebe....najljepše je kada ide spontano,hrpa žena je u lovu na nekog da ih ženi a to nije baš privlačno,odma se ženiti pa treba se upoznati malo bolje prvo. Možda je ova kečerica jedina ženska u selu ?

  • Keira 09.11.2007.

    nije sve u izgledu ima nesto i u...cekaj, o cemu ja pricam, pa sve princeze iz bajki su jako lijepe i zgodne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare