To je to što me zanima!

Srpski 'The Mask': Svi se smiju liku koji je stajao pored Brnabić

Nije pojava srpske premijerke izazvala pažnju medija, nego čovjeka koji je stajao iza nje, i to zbog neobične zaštitne maske koju je nosio. Radi se o izvornom srpskom proizvodu...
Vidi originalni članak

Premijerka Srbije Ana Brnabić u ponedjeljak je posjetila Znanstveno tehnološki park jer su se tamo predstavljale inovacije stručnjaka.

Ipak, nije njezina pojava izazvala pažnju medija, nego čovjeka koji je stajao iza nje, i to zbog neobične zaštitne maske koju je nosio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova.rs piše da je masku za višekratnu uporabu koja se uz sterilizaciju može koristiti i do tri mjeseca nosio Ivan Rakonjac iz Fonda za inovacijsku djelatnost.

Idejni tvorac maske je Nikola Krstić iz Beograda, a ima više različitih vrsta filtera, a osim od virusa, ljude može zaštititi i od čestica zagađenja, plinova i ostalih mikročestica.

MAŠTOVITI KUPCI Čemu maska kad imaš kutiju? Odaberi svog 'ratnika dućana'

Inače, krajem ožujka Fond za inovacijske djelatnosti odobrio je 53 milijuna srpskih dinara za financiranje 12 inovativnih projekata za suzbijanje koronavirusa. Jedan od projekata za koji su odobrene financije iz Fonda je "Life mask", nova vrste zaštitne maske.

Brnabić je naglasila da kriza s korona virusom još nije gotova i uputila još jedan apel građanima da poštuju mjere zaštite.

POGLEDAJTE SVE VUČIĆEVE NEBULOZNE IZJAVE: 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • rubenibarruri 24.05.2020.

    Cijela ta država je smijurija još gora i zaostalija od nas

  • branec789 23.05.2020.

    Lep dećec u ljubica sakou, malo ima prenježan glasić, pa me asocira na bečkog dećeca koji je u prvoj fazi mutiranja.😂❌

  • 20.05.2020.

    Treba se klonit tog naroda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare