To je to što me zanima!

Starac morao dokazati da je punoljetan da kupi vino

Britanski umirovljenik Tony Ralls (72) odbio je pokazati osobnu iskaznicu i dokazati da ima više od 21 godinu zbog čega nije mogao kupiti alkohol
Vidi originalni članak

Osoblje supermarketa Morrison u engleskom West Kirbyju odbilo je prodati alkohol 72-godišnjem Tonyju Rallsu jer nije htio dokazati da ima više od 21 godinu. Ralls je potom zatražio menadžera koji je alkohol iz njegove košare odnio na police. Djed troje unuka kaže da je odbio potvrditi svoje godine jer je to glupo.
- Očekivao sam da će menadžer riješiti situaciju, ali razočarao sam se. Nije mi bilo jasno. Kako ja izgledam? Jesu li oni bedasti? Menadžer je uzeo moje vino i rekao "Mi vas nećemo poslužiti" - ispričao je umirovljeni Ralls. Prije nego je napustio dućan zatražio je knjigu žalbe i telefonski broj Morrisonova sjedišta.
- Ova birokracija je poludjela. Da me je žena na blagajni bar s dozom zafrkancije pitala ne bih ništa rekao. Ali bila je smrtno ozbiljna. Naravno, podržavam sve napore da se zabrani djeci kupnja alkohola i opijanje na ulicama. Ali, ovo je totalno glupo - dodao je djedica.
- Mi shvaćamo odgovornost prodaje alkohola jako ozbiljno i sve kupce se pita imaju li 21 godinu - ispričao je glasnogovornik Morrisona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • theviper 21.09.2007.

    pa da...ovako izgledaju svi petnaestogodisnjaci

  • Tina Kos, novinar 20.09.2007.

    Ma da, baš izgleda kao pubertetlija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare