To je to što me zanima!

Napravila lažnu kaznu kako ju ne bi kaznili za krivo pakiranje

Kina: Ne zna se koliko dugo je vozačica automobila varala policiju. Uhvatili su ju tek nedavno i snimili. Žena je prvo sve nijekala, a onda su joj pokazali snimku...
Vidi originalni članak

Vozačica u Kini je pronašla način kako da joj ne naplate kaznu za parkiranje na nedozvoljenom mjestu. Snimljena je kako izlazi iz automobila u zoni u kojoj je parkiranje zabranjeno te kako stavlja na svoje vjetrobransko staklo lažnu kaznu. Većina policajaca samo provjeri da li je datum pravovaljan i nastavi svojim putem.

Ako bi se netko i malo više potrudio i ustanovio da je kazna zapravo lažna, žena bi mogla reći da je žrtva šale.

Prijevara je trajala sve dok ženu nisu snimili ranije ovog mjeseca. Ne zna se koliko dugo je tako varala i izbjegavala platiti kazne za parkiranje. Nedavno je parkirala ispred prikrivenog policijskog vozila koje je imalo kameru. Izašla je iz vozila, stavila lažnu kaznu i otišla.

Odmah je stigao policajac koji je utvrdio da je kazna lažna. Kad se vratila, sve je nijekala sve dok joj nisu pokazali snimku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.04.2018.

    lukava je

  • sit_lazi 20.04.2018.

    Pa to sam ja radio u zg prije 10tak godina. Kad sam par dana u zg imam kaznu od prije i samo je kacim pod brisac dok sam u zg.

  • CrniNindža 20.04.2018.

    To smo radili prije 5 godina tu kod nas , daj otkaz ko novinar jer ti je clanak idiotan

Komentiraj...
Vidi sve komentare