To je to što me zanima!

Štedi benzin pa na posao svako jutro vesla u kajaku

Da je financijska kriza dosegla skroz novu razinu pokazuje slučaj Garyja Woodhousea. Britanac na posao vesla u kajaku jer nema novca za benzin
Vidi originalni članak

Gary Woodhouse, 41-godišnjak iz West Bromwicha, razlikuje se od ostalih zaposlenih ljudi u Velikoj Britaniji samo u jednom malom detalju. Na posao ide kajakom. Radi kao čuvar u birminghamskoj bolnici, a kajak koristi kao prijevozno sredstvo od siječnja ove godine. Svako se jutro obuče za posao, ode do kanala i odvesla 10 kilometara do bolnice u kojoj radi. Treba mu oko sat vremena, što je par minuta duže nego autom u jutarnjoj gužvi.
- Znam da mnogi misle da sam luđak nakon što me u 5.30 ujutro vide kako ulazim u kajak i počinjem veslati na posao. Ali, nemam više živaca, a ni novca ići automobilom - kaže Gary.
Otac troje djece tvrdi da na tjedan uštedi i do 170 kuna za benzin. Veslanje ga opušta pa na posao dolazi smiren i bez stresa. Jedino mu se nije baš ugodno vraćati kući i veslati u mraku jer kaže da čuje svakakve zvukove. Zato si je i nabavio svjetlo na kacigi kako bi vidio kud vesla.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • darko72 25.02.2009.

    Nije loša ideja za one koji imaju tu mogučnost:)

  • damba1966 25.02.2009.

    nas isto veslaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare