To je to što me zanima!

Štedljiva braća izmjenjuju istu čestitku već 36 godina

Braća Darryl i Dan Culberson, postali su štedljivi davno prije početka golabalne krize. Oni štede na rođendanskim poklonima izmjenjujući istu čestitku
Vidi originalni članak

Amerikanci Darryl i Dan Culberson počeli su štedjeti novac 1973. godine šaljući jedan drugome istu rođendansku čestitku. Tradiciju su pokrenuli umjesto poklona. Čestitku maskiranog bandita na motoru s natpisom "Škrti fantom ponovno napada" poslao je, danas, 62-godišnji Darryl starijem bratu Danu (68). Darryl kaže kako je njegov brat "najškrtiji čovjek kojega je upoznao". Kako bi ga nadmašio, Dan je odlučio poslati bratu istu čestitku za njegov rođendan. Od tada, u siječnju čestitka putuje Danu u Boulder, a u ožujku Darrylu u Colorado. Čestitka je potpuno je požutjela i drži se ljepljivom trakom. Pošto im ponestaje mjesta za poruke, Dan se šali kako će jedan od njih morati popustiti i kupiti novu. Jednom je Darryl mislio kako je izgubio čestitku, ali, na njegovu sreću, našao ju je među papirima na radnom stolu.
- Bilo je strašno! Zaista sam se uzrujao. Obojica se nadamo da ćemo je imati do smrti - rekao je Darryl.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sara70 11.03.2009.

    jednom se zivi i takve ljude kao ovog starkelju mrzim,stedi od drugih a sebi uzgaja guzove vece od bundeve,zao mi njegovog brata sto zna vec godinama sto mu je poklon od skrtog,sebicnog i ljubomornog brata.

  • Brana17sf 11.03.2009.

    opet ameri

  • Zlatkolol 11.03.2009.

    Da se malo više ljudi ugledaju na njih nebi bila takva situacija ...Svaka čast!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare