To je to što me zanima!

Štene stalo disati u požaru pa mu je dao 'usta na usta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasci su se vratili u zapaljenu zgradu u Houstonu po tri psa. Jedno štene nije disalo pa mu je muškarac dao umjetno disanje i oživio ga
Vidi originalni članak

Vatrogasci iz Houstona prošlog su četvrtka iz požara zgrade spasili stanare, ali su se opet vratili u u vatru kako bi izvukli tri psa. Požar se iz prizemlja zgrade oko jednog sata poslije ponoći proširio na kat, no vatrogasci su ga zaustavili prije no što je došao do potkrovlja. Svi su stanari uspjeli pobjeći neozlijeđeni, no pas i dva štenca ostala su zarobljena u dijelu zgrade gdje požar buknuo.
- Građanin, vjerojatno vlasnik pasa, nam je rekao da su psi još u zgradi. Odmah sam naredio vatrogascima da odu po njih - rekao je Curtis Seamans, šef vatrogasne postrojbe. Uskoro su psi bili na sigurnom, no jedno štene nije disalo, te mu je neimenovani stanar dao umjetno disanje, usta na usta. Drugom psu su liječnici hitne pomoći dali masku s kisikom. Očekuje se da će svi psi preživjeti.
- Sretan sam jer sam veliki ljubitelj pasa - kaže Seamans. ukupno su izgorjela četiri stana, a uzrok požara još se ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Marac79 20.01.2010.

    kakvo preseravanje, pa pas mase repom i prije umjetnog disanja, hahhahahha

  • domagoj981 20.01.2010.

    ajme nemam riječi...ljudine i pol! moj naklon gospodo!

  • gmolak 20.01.2010.

    Svaka čast ne samo tom dečku šta mu je dao umjetno disanje i tako spasio peseka, nego i šefu vatrogasaca koji je rekao da se idu spasit ti psi.... Dok bi puno njih reklo: ah to su samo glupe životinje... Nažalost ima i takvih.... PSI SU ZAKON! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare