To je to što me zanima!

Stigao je taj dan: Trotter uzeo jackpot i napokon je milijunaš

Čini se da je još jednom Trotteru, i to iz Coulsdona smještenom 30-ak kilometara od Peckhama, bilo suđeno da postane milijunaš, baš kao što je Del Boy najavio...
Vidi originalni članak

Neil Trotter, 41-godišnji automehaničar iz južnog dijela Londona, točnije Coulsdona, osvajač je Eurojackpota 'teškog' čak 130 milijuna eura (995 milijuna kuna), objavili su tamošnji mediji.

Trotter je zahvaljujući brojevima 5, 6, 9, 24, 25, 27 i 30 osvojio četvrti najveći jackpot u povijesti Velike Britanije, pa k tome zaintrigirao javnost jer je prezimenom podsjetio na legendarnu obitelj iz serije Mućke, odnosno slavnu uzrečicu Del Boya koji se često znao obratiti obitelji riječima: Dogodine u ovo doba bit ćemo milijunaši (što se na kraju i ostvari)!

Zanimljivo, upravo je sličan citat upotrijebio i sam junak priče, koji je u petak popodne svojim najbližima izjavio 'u ovo vrijeme sutra bit ćemo milijunaši', baš kao da je znao što će se dogoditi.

- Oduvijek sam znao da ću jednog dana uzeti velike novce na lutriji i čitav me tjedan pratio neki dobar osjećaj. Nažalost, partnerica Nicky mi isprva nije povjerovala da smo pogodili jackpot te me nazvala idiotom kada sam je u to pokušao uvjeriti, izjavio je sretni dobitnik, kojeg je idiotom nazvao i otac kada mu je telefonom javio da su u lovi do krova.

Britanski rekord i dalje drži škotski par Colin i Chris Wer, koji je 2011. godine osvojio 161 milijun eura, te koji se nedugo potom rastavio i za raspad sistema optužio goleme novce na računu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • strmi007 23.03.2014.

    nek ti je sad sa srećom,možda jednog dana i ja osvojim :D

  • AntonTrdić 19.03.2014.

    bit ce da je neki rod od delboya

  • Sokol ga nije volio 18.03.2014.

    Sva sreća da nije dobio više nebi mogli preračunati u kune

Komentiraj...
Vidi sve komentare