To je to što me zanima!

Stiglo je proljeće! Bacite se na posao baš kao zečevi

Na sreću, kroz par tjedana, svi će postati živahni. Proljeće pojačava seksualnu želju. Energija raste, a kemija kojom privlačimo suprotni spol, buja
Vidi originalni članak

Seks je dobar za sve! Smanjuje rizik od bolesti srca i depresije. Dobar je za cirkulaciju i drži nas vitalnima. Čak poboljšava njuh i navodno pomaže u borbi protiv raka. Premalo seksa i eto problema u vezi. Saželi smo nekoliko raznih istraživanja i složili nekoliko korisnih savjeta. Idealan seks traje sedam do 13 minuta. Čak se tri minute smatra dovoljnim, a sve iznad 13 minuta je predugo. Većina ljudi između 25 i 34 godine, seksa se tri do četiri puta na tjedan. Između 35 i 44 godine, dva puta tjedno. Svi znamo kako to funkcionira. Novopečeni ljubavnici ne skidaju se jedan s drugoga. Nakon nekog vremena među njima raste komunikacija, a druge stvari padaju. Kod muškarca se kemija mijenja. Kad se veže i postane svjestan da može imati svoju dragu kada poželi, ne osjeća jednaku potrebu za seksom. S druge strane, znanstvenici su otkrili porast broja seks ovisnika s jedan posto populacije na šest posto. Glavni razlog je internet.  Danas se, također, više koriste razna seks pomagala. S tabletama treba biti oprezan pokazuje primjer muškarca koji je uzeo toliko Viagre da sada vidi svu u nijansama plave.
- Odrekao bih se seksa zauvijek samo da mogu vidjeti crveni poštanski sandučić. Nisam ni znao da mi je prijatelj ubacio Viagru u piće. Nije mi bilo čudno što tako dugo imam erekciju. Ali, nakon sati i sati seksa toliko me bolilo da sam morao sjediti u kadi s hladnom vodom i čekati da nestane crvenilo - rekao je.
Od previše seksa može se čak desiti fraktura penisa kod nezgodnog položaja. Uplašeni muškarci u agoniji boli rekli su da se čuo pucketajući zvuk kad se to desilo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mateo4x4 27.03.2008.

    Ja sam zec cijelu godinu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare