To je to što me zanima!

Što biste vi upisali? Sugrađane su pitali za čime najviše žale

Sveučilište 'Strayer' u New Yorku je organiziralo vrlo zanimljivu akciju u sklopu koje su slučajne prolaznike i sugrađane pitali za čime najviše žale u životu. U nekim ćete se odgovorima sigurno i sami prepoznati...
Vidi originalni članak

'To što nisam otišla na prijemni na medicinu', 'To što nisam prekinuo veze s nekim ljudima', 'To što nisam slijedila svoje snove' samo su neki od stotina odgovora koje su građani New Yorka ispisali na ploču na kojoj je stajalo vrlo jednostavno pitanje: 'Za čime najviše žalite?

Svi, budimo iskreni, žalimo za nečim i to najčešće za propuštenim prilikama i stvarima koje nismo imali hrabrosti napraviti. No, kako stoji u poruci na kraju videa, svaki dan može biti vaš novi početak i nova prilika da radite stvari i izgovorite riječi za kojima nećete žaliti. 

No, pitanje je - imamo li svi hrabrosti za to? 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Cukrena 15.02.2016.

    Žalim što nisam bila dovoljno uporna kad sam trebala...no, vrijeme nosi svoje i kaže se da ne vrijedi žaliti za nečim što se nije ni dogodilo..

  • kopoddrugimjamukopanos 15.02.2016.

    ja žalim za NDH da je opstala ne bi svaki dan slušali milanovića, pupovca slične niti bi bilo kojekakvih nehrvatskih udruga džabalebaroša ne proračunu

  • Ćazim 15.02.2016.

    Ja najviše žalim, što nisam kao zoran milanović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare