To je to što me zanima!

Što je ovo, majko mila? Valcer? Ma kakvi,ovo je koronalcer!

Glamurozne maske, kakve se inače viđaju na balovima, zamijenile su zaštitne maske za lice, a plesni partneri bili su okrenuti leđima. U jednu ruku, izgledalo je to dosta komično, ali istovremeno i žalosno
Vidi originalni članak

Novo normalno. Koliko li smo samo puta ovih dana čuli tu sintagmu. Provlači se po javnom prostoru od ožujka, od početka pandemije korona virusa.

U nekim zemljama virus se širio brže, posljedice su po ekonomiju i zdravlje ljudi bile razorne, posebno u SAD-u, Italiji, Španjolskoj, Brazilu... Svaka zemlja na svoj se način nosila s koronom, svaka je uvodila neke svoje 'pakete' mjera i preporuka. 

Pogledajte video: Plesnjak pod maskama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društvenim se mrežama počeo širiti video plesnjaka pod maskama. Lokacija, barem zasad, nije poznata, no glas s razglasa zvuči češki. Na prvi plesnjak pod maskama zvuči romantično, kao iz bajke, ali... Ovaj se plesao po nekim novim pravilima.

Glamurozne maske, kakve se inače viđaju na balovima, zamijenile su zaštitne maske za lice, a plesni partneri bili su okrenuti leđima. U jednu ruku, izgledalo je to dosta komično, ali istovremeno i žalosno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jurekcmok 13.10.2020.

    Svaka cast!! Tako i treba bit u zarazno doba!! Ignorante ignoriram jer nemaju pameti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare