To je to što me zanima!

"Što nas djeca mogu naučiti?" Naučite iz naše Knjige tjedna

Portal Klokanica.hr u ovom tjednu predstavlja novu Knjigu tjedna kojom nagrađuje svoje čitatelje. Uključite se i naučite nešto od svojih mališana!
Vidi originalni članak

Svaki bi roditelj rado zauvijek odustao od ukora, kazni ili prijetnji samo da zna kako osigurati da njegovo dijete ili tinejdžer uspješno odraste i ponaša se odgovorno bez takvih bolnih metoda. U knjizi 'Što nas djeca mogu naučiti' u izdanju Mozaika knjiga autorica Naomi Aldort odgovara na tu sveopću roditeljsku želju i preporučuje formulu S.A.L.V.E. uz koju možete odgajati svoju djecu, ali i sebe.

Osvojite Knjigu tjedna: Što nas djeca mogu naučiti!

Što je najvažnije što ste naučili od svoje djece? Ostavite nam svoj odgovor u raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr od četvrtka 16. siječnja do srijede 22. siječnja u 11 sati, a dva odgovora nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Što nas djeca mogu naučiti' nakladničke kuće Mozaik knjiga. Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu 22. siječnja, a obavijestit ćemo ih i mailom.

Klokanica.hr  vam donosi dio knjige 'Što nas djeca mogu naučiti' u kojem autorica Naomi Aldort objašnjava kako na dijete koje je ljutito, tužno, ili prestrašeno djeluje brzo skretanje pažnje, umanjivanje važnosti događaja koji je to izazvao, ili ignoriranje. Pročitajte što ona savjetuje, a ako želite osvojiti našu novu Knjigu tjedna, uključite se u raspravu ispod članka ovdje. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Klara2002 21.01.2014.

    hm.. kako spol, dob i rasa nije bitno za prijateljstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare