To je to što me zanima!

Strijelac iz okreta prepolovio strijelu koja je letjela u njega

Famozni danski pisac Lars Andersen, koji se prije desetak godina zainteresirao za drevne tehnike uporabe luka i strijele, opet je gledatelje uspio ostaviti u nevjerici...
Vidi originalni članak

Andersen je u petak na svom YouTube kanalu objavio novu snimku u kojoj se pohvalio gotovo nadrealnim vještinama, te između ostalog prikazao kako se u stanju obraniti od nadolazeće strijele pogotkom iz okreta!

Ionako već priznat kao najbrži strijelac na svijetu, čak dvostruko brži od bilo kojeg kolege, Andersen je kamerom zabilježio i novi rekord - tri ispaljene strijele iz skoka za samo 0,6 sekundi.

Pogledajte čime je još sve zadivio, što je još sve uspio uvježbati zahvaljujući spisima koji su mu otkrili kako su to prije puno stoljeća radili Arapi, Saraceni, Kinezi...

Idi na 24sata

Komentari 75

  • SinišaVučanović 02.02.2015.

    gadjaju lars Andersen, Robin Hood i Mujo lukom i strelom. Nasli nekog jadnika stavili jabuku na glavu i prvi gadja Lars. Drito u jabuku i rece " I'm Lars Andersen". Gadja Robin i ravno kroz Larsovu strijelu, rascijepi ju i rece "I'm Robin Hood. I gadja Mujo ravno lika u celo i rece "I'm sorry!"

  • alan ford_1 27.01.2015.

    Odličan je.

  • akreca 26.01.2015.

    The Arrow is alive!!! ok salu na stranu, ipak ispaljena strela mora imati kineticku energiju i brzinu da bi bila opasna. pored toga mora biti i precizno ispaljena u metu. brzina izbacivanja strelica i nije od presudnog znacaja ako ne zadovoljava ove kriterijume.

Komentiraj...
Vidi sve komentare