To je to što me zanima!

Studenti postavili božićne kape na tornjeve crkve

Ne zna se kako su se studenti s Cambridgea popeli na četiri tornja visoka 46 metara, no napravili su ono što nitko nije uspio u 563 godine
Vidi originalni članak

Studenti s Cambridgea riskirali su živote penjući se na 46 metara visoke tornjeve crkve kako bi  na njihov vrh stavili kape Djeda Božićnjaka. Vjeruje se da je ovo prvi put u 563 godine postojanja goitičke crkve da su studenti uspjeli 'osvojiti' sva četiri tornja. Ne zna se tko su studenti koji su okitili crkvu u sklopu sveučilišta, niti kako su se uspeli, no upravi njihova šala nije bila smiješna. Platili su par tisuća funti profesionalcima da skinu kape što prije, jer se misa iz te crkve na Badnju večer emitira na televiziji.
- Uz posebno duge ljestve, trebalo nam je pola dana da skinemo samo jednu kapu. Imali smo niz čudnih zahtjeva, no još nikada nismo uklanjali kape Djeda Božićnjaka - rekao je jedan od radnika. Studenti na Cambridgeu gotovo svake godine svojim smicalicama za Božić zadaju glavobolje upravi sveučilišta. Prošle godine su sa vrha Vrata poniznosti kapu skidale tri vatrogasne ekipe. Sumnja se da iza smicalica stoji grupa studenata Noćni penjači, stara gotovo koliko i sveučilište, no ne zna se tko su njeni članovi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Čmrljo 05.12.2009.

    Ma bolje bi bilo da su bombe postavili, manje bi se pricalo o tome

  • Anaconnda 04.12.2009.

    a ne kuzim sto je tu ove razljutilo.. nezrelo je, opasno je, ali isto je tako i simpaticno a nije ni zlocesto...

  • Picok 04.12.2009.

    Znat će se članovi kad jednog dana netko pogine

Komentiraj...
Vidi sve komentare