To je to što me zanima!

Sudjelujte u Budi.In natječaju i osvojite poklon bonove

Veljača je mjesec kada je sve u znaku ljubavi i darivanja, ali je Valentinovo dan rezerviran za poklone. Našim damama smo omogućili darivanje svojih partnera.
Vidi originalni članak

Ponekad vam se desi da jednostavno ne stignete trčati po trgovinama i shopping centrima i tražiti idealan poklon za svoju jaču polovicu. Zato vam je Budi.IN u suradnji sa Sportinom i Tom Tailorom pripremio nagradni natječaj povodom Valentinova. Zato drage naše čitateljice, prisjetite se najdražeg poklona kojeg ste dobile od svog partnera i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Što možete osvojiti?

  • Prvo mjesto osvaja poklon bon u vrijednosti 1 000 kn u Sportina trgovinama
  • Drugo mjesto osvaja poklon bon u vrijednost od 700 kn u Tom Tailor trgovinama
  • Treće mjesto osvaja poklon bon u vrijednosti od 500 kn u Tom Tailor trgovinama   

Kako do nagrada?

Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavni obrazac na dnu članka do 6. veljače i poslati fotografiju vama najdražeg poklona i kratki opis. Napišite nam kada ste dobile poklon i zašto vam je tako drag. Taj poklon ne mora biti materijalni, nego može biti i putovanje, večera, ručno izrađen sitnica.... 

U periodu od 7. do 13. veljače traje glasovanje registriranih korisnika, a glasovat će se po principu 50%-50%. Pola glasova će donijeti korisnici, a pola glasova će dati stručni žiri sastavljen od redakcije portala Budi.IN. Pobjednici će biti objavljeni na samo Valentinovo, 14.veljače. 

Zato brzo pregledajte stare fotografije, prisjetite se lijepih uspomena i prijavite se na nagradni natječaj. Ljubav je uvijek IN! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare