To je to što me zanima!

Super se slaže s punicom, oženio ju je prije 25 godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Alan (55) kaže kako s godina sve više voli svoju bivšu punicu odnosno sadašnju suprugu Valerie (77). Alanova bivša žena podupire ih u svemu
Vidi originalni članak

Britanac Alan Monk (55) nema problema s punicom. On ju obožava, dijeli s njom krevet, a u braku su već 25 godina. Alan i Valerie (77) ovih dana pripremaju proslavu srebrnog pira. U pripremama im pomaže i Alanova bivša supruga, Valeriena kćer Jeanette. Punica i zet morali su nekoliko godina pričekati da bi se promijenio zakon kako bi se mogli vjenčati. No oboje se slažu da se isplatilo čekati.
- Valerie je bila odlična punica, a kao supruga je još bolja. Na zlobne komentare više se i ne obazirem. Priznajem da sam s godinama još više zaljubljen u Valerie, a moja bivša žena nas podupire u svemu - kaže Alan.
Punicu Valerie Alan je upoznao dok je imao samo 23 godine. Tada je započeo vezu s Jeanette s kojom se ubrzo vjenčao i imao dvoje djece. Nakon šest godina brak se zbog čestih svađa raspao. Alan je preuzeo djecu, a Jeanette je dobila kuću. Punica se brinula o unucima i zetu pola godine. Ubrzo su se zet i punica zaljubili. Alan ju je zaprosio, a njezina kćer Jeanette dala im je svoj blagoslov i na vjenčanju bila djeveruša.
- Ljudi su zbunjeni dok ih upoznajem s Valerie, jer ju predstavljam kao svoju suprugu i bivšu punicu. A posebno im je teško shvatiti da su joj unuci ujedno i djeca - priča Alan.
Valerie kaže kako su njezini unuci vrlo brzo prihvatili to da je ona u braku s njihovim ocem. Jeanette je još sama i sada žali što se njezina majka i Alan nisu ranije upoznali.
- Da je bar mama Alana upoznala prije da mogu duže biti zajedno. Obožavam ih oboje - zaključuje Jeanette.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_2858 01.06.2010.

    Engleska...bolesna zemlja

  • ladyluna 01.06.2010.

    samo - O.o

  • tomek123 01.06.2010.

    veli se: ko na zemlji nije kresnul punicu,u paklu bu ga jebali u guzicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare