To je to što me zanima!

Super zabava: Osvojite proslavu dječijeg rođendana!

Želite li vašem mališanu priuštiti super zabavu povodom rođendana uključite se u nagradni natječaj i osvojite proslavu dječijeg rođendana uz kuglanje, animatora, pizzu, sokove i tortu!
Vidi originalni članak

Kako vaše dijete slavi rođendan? Odgovor  napišite u raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr od utorka 17. prosinca do ponedjeljka 23. prosinca u 11 sati, a jedan odgovor nagradit ćemo proslavom rođendana u Skybowling-u u Arena centru u Zagrebu.

Rođendan (za ukupno 12 djece) uključuje:

  • - 2 sata bowlinga i cipele za bowling 
  • - kuglanje uz animatora
  • - 4 pizze po izboru (margherita, vesuvio, miješana) 
  • - 2x tortilla čips s tri vrste umaka 
  • - 8 litara soka po izboru (prirodni: jabuka i juice, gazirani: cola) 
  • - slike s proslave rođendana na CD-u 
  • - natjecanje u kuglanju te troje najboljih od svih sudionika s proslave osvajaju medalje 

Ime dobitnika objavit ćemo 23. prosinca i obavijestiti ga i putem e-maila. Uključite se i priuštite vašim klincima super zabavu povodom rođendana!

Kuglanje - zabava za sve uzraste

Bowling, odnosno kuglanje s deset čunjeva je društvena igra namijenjena svim uzrastima. Popularnost je stekao svojim duhom, posebno svojim pozitivnim djelovanjem na ljude. Istovremeno je zabava za mladu i srednju generaciju, jer omogućuje kvalitetno druženje i smijeh. Posebno ga vole djeca i obožavaju proslaviti rođendan uz bowling! Skybowling je najmoderniji bowling centar u ovom dijelu Europe, a smješten je na samom ulasku u Zagreb, na drugom katu Arena centra. 

Skybowling je za djecu pripremio brojne posebne ponude, među kojima su i proslave dječjih rođendana. Svoje prijatelje povedite na nezaboravnu proslavu rođendana u skybowling-u. Spojite sport i zabavu, proslavite rođendan uz kuglanje, veselje, smijeh i sreću. Najbolja zabava vam je sigurno zagarantirana te će vas i vaše prijatelje ostaviti bez daha.

Zato ne čekajte, uključite se u nagradni natječaj ovdje i tazveselite svoje klince!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare