To je to što me zanima!

'Susjedi iz pakla' zabranili seks jer budi mrtve i gluhe

Britanski sud odbacio je žalbu Britanke koja tvrdi kako joj zabranjivanjem seksa uskraćuju osnovna ljudska prava. Kaže kako nikako ne može biti tiša
Vidi originalni članak

'Susjeda iz pakla' kojoj su zabranili da se seksa jer je preglasna tvrdila je da odluka krši njezina osnovna ljudska prava. Žalila se i izgubila. Caroline Cartwright (48) tvrdi kako ne može manje vrištati i galamiti za vrijeme seksa s mužem Steveom. Nakon što su se susjedi, poštar i žena koja je vodila dijete u školu žalili zbog buke, dobila je zabranu da se seksa. Žalila se protiv odluke koja paru zabranjuje da 'viču, vrište i preglasno vokaliziraju'. Pozvala se na 'poštivanje privatnog i obiteljskog života'. Sud u Newcastleu čuo je kako njezino seksanje zvuči kao 'ubojstvo, neprirodno je i nadglašava televizor'. Počinjali bi se seksati oko ponoći i vrištali naredna dva do tri sata.
- Ne razumijem zašto me traže da se stišam. Meni je to normalno. Počeli smo se seksati ujutro da ne bi budili ljude. Žao mi je, ali ne radim to namjerno - rekla je.
Sudac je potvrdio zabranu rekavši da je preglasna, jer se ne radi o jednoj situaciji već se seksaju gotovo svaku večer.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • webasto 11.11.2009.

    jebem li im susjedu

  • Goodman 11.11.2009.

    I ja bi se derao da imam s kim.

  • Burnout 11.11.2009.

    .cekival bi ovu drugu na slici da ce urlati..no..ovo je cinjenica da su debele i ruzne najglasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare