To je to što me zanima!

Svaka bi ženila pljačkaša koji je skrio 2,6 mil. eura

Osumnjičeni pljačkaš banke hrvatskog ili srpskog podrijetla san je većine žena. Skrio je 2,6 milijuna eura i ne želi otkriti gdje su. Svaka bi ga ženila...
Vidi originalni članak

Osumnjičeni pljačkaš banke Toni Musulin (39) možda nije idealni muškarac, ali je san žena koje mu šalju bračne ponude u pritvor. Francuz hrvatskog ili srpskog podrijetla postao je senzacija nakon što je pobjegao kombijem u kojem je bilo 11,6 milijuna eura u vlasništvu Banque de France petog studenog. Predao se 11 dana kasnije.
- Toni Musulin daleko je od kriminalca kakav mislite da je. Interesantan je čovjek. Dobiva bračne ponude i zahtjeve da se njegovo lice otisne na majicama. Toniju je to zabavno - rekao je njegov odvjetnik Herve Banabanaste.
Nije htio otkriti koliko je bračnih ponuda dobio. Policija je našla devet milijuna eura u garaži u Lyonu, ali Toni ne želi otkriti gdje je preostalih 2,6 milijuna eura. Banabanaste kaže kako će 'doći trenutak kada će se objasniti'. Musulin je priznao krivicu za krađu. Poriče optužbu za prijevaru vezano za Ferrari koji je prijavio kao ukraden, a vlasti su otkrile da ga je prokrijumčario iz zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dlovnicki 30.11.2009.

    lipe oci ;)

  • user_20742 24.11.2009.

    a uopće ga nebudu pratili dok izađe iz zatvora x)

  • karter 24.11.2009.

    On je barem pošteno ukrao. A ne ko ove naše bitange, da ne nabrajam imena, da me opet administrator ne obriše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare